Rólunk

TechFoam Hungary Kft. - Zajcsillapitas.net Bemutatóterem és Áruház

Zajcsillapítás.net, mint Partner

Cégünk a hazai piac elvárásainak megfelelően a kiskereskedelmi értékesítés mellett nagy hangsúlyt fektet a nagykereskedelmi és viszonteladói partneri hálózatának kialakítására, valamint gyártócégek elsődleges beszállítói státuszának elérésére. Ennek megfelelően dolgoztuk ki volumenfüggő árképzésünket, amely általánosságban havi 100 négyzetmétert meghaladó vásárlások esetén kerül alkalmazásra. Cégünk, mint a Hanno zajcsillapító és hangelnyelő anyagainak kizárólagos hazai forgalmazója eredményesen kiaknázza a közvetlen gyártói kapcsolat lehetőségét, amely a vevőknek egyedi termékelképzeléseinek megvalósítása mellett a gyártói konzultáció lehetőségét is nyújtja. Árképzésünk alapelve - mint a hazai piac friss szereplője - a rugalmas, mennyiségfüggő árengedmény rendszer kiépítése volt, amellyel biztosan az Önök szolgálatába állunk.

Egyediség

Vevőink elvárása határozza meg működésünket, megrendelésük biztosítja a folyamatos fejlődést. Kiváló minőségű termékek, folyamatos termékfejlesztés és legjobb ár/érték arány biztosítja számunkra az elégedett, hosszú távon fennálló partnerkapcsolatainkat. Amennyiben nem találja az oldalunkon, amit keres, kérem hívjon minket a legjobb árért!

Minőség

A Hanno ISO/TS 16949 minőségbiztosítási rendszere elkötelezte magát a legnagyobb szintű elvárások teljesítéséhez, különösképpen az autóipari felhasználási területen. A felhasználás-orientált tervezés (3 dimenziós stancolás, méretre készített egyedi termékek) biztosítja a legjobb ár/érték arányt nemcsak a beszerzési árat tekintve, hanem a Vevőink gyártás során ráfordított munkaidejével együtt is.

Biztos beszállítói hátteret kínálunk

A Hanno kiváló minőséggel és tulajdonságokkal rendelkező termékeket akar gyártani, melyet minőségbiztosítási rendszerük és tisztán megfogalmazott üzleti elképzelés segít. Az átlátható vállalati politika, egyszerű dolgozó hierarchia és jól működő minőségbiztosítási rendszer segíti a folyamatos fejlődésünket a pénzügyi és innovációs lehetőségeink határáig. Ehhez a dolgozóknak biztos munkahelyet és versenyképes fizetést kínálunk, emellett természetesen a tulajdonos a profitabilitás megőrzésére is nagy hangsúlyt fektet. Ez biztosítja a folyamatos rendelkezésre állást, a hosszú távú megbízható beszállítói státusz elérését.

Tanácsadás

Szeretnénk megosztani tudásunkat mindenkivel – a professzionális felhasználóktól egészen azokig, akik otthonukban található egyszerű „zajforrás” zajcsökkentése végett keresték fel cégünk weboldalát. A hagyományos felhasználási területek mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a zajterhelés csökkentésére az ipari felhasználás során egészen a tervezési fázistól kezdve együttműködjünk, hiszen így már nem „utólagos” megoldást kínálhatunk ügyfeleinknek. Hisszük, hogy a zajszennyezés a legfontosabb környezetvédelmi kérdések egyike, amely kihatással van egészségi állapotunkra, akár a légszennyezés, vagy vizeink tisztasága.

További kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségek