At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Zajcsillapítás.net
Élvezze a dolby surround érzést, nyugodtan! Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Techfoam


Hisszük, hogy a zajszennyezés a legfontosabb környezetvédelmi kérdések egyike, amely kihatással van egészségi állapotunkra, akár a légszennyezés vagy vizeink tisztasága. Tudjuk, hogy megfelelő odafigyeléssel és szakértelemmel megelőzhetők, illetve hosszú távon a munkatársak és az érintett lakosság elvárásainak megfelelően kezelhetőek a felmerülő zaj- és rezgésvédelmi problémák.
A TechFoam Hungary Kft. 2007-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Cégünk a zaj- és rezgésvédelmi szigetelőanyagok kis- és nagykereskedelmével, és az ehhez kapcsolódó szaktanácsadással, zaj- és rezgésvédelmi méréssel, megoldások tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Felhasználóbarát tevékenységünk során a gyors, rugalmas ügyintézés mellett nagy hangsúlyt helyezünk a megfelelő termékek, alapanyagok kiválasztásához segítséget jelentő szakmai tanácsadásra, legyen szó egyedi felhasználókról, vagy ipari felhasználóink gyártás-előkészítéséhez kapcsolódó feladatokról.
A Magyar Mérnöki Kamara által bejegyzett és nyilvántartott szakértőgárdánk munkájára támaszkodva hatékony, modern technológiát alkalmazó, rugalmas és környezetbe illő megoldást nyújtunk ügyfeleinknek. Termékportfóliónk gerincét hangelnyelő szivacsok, hangszigetelő filcek és különféle hangcsillapító lapok alkotják. Mind hagyományos, mind egyedi megoldások megvalósítása esetén állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Vevőink elvárása határozza meg működésünket: kiváló minőségű termékek, folyamatos termékfejlesztés és legjobb ár/érték arány biztosítja számunkra az elégedett, hosszútávon fennálló partnerkapcsolatainkat. Szeretnénk megosztani tudásunkat mindenkivel, a professzionális felhasználóktól kezdve egészen azokig, akik otthonukban, esetleg szabadidős, vagy egyéb tevékenységek során tapasztalható „zavarás” megszűntetése érdekében keresik fel cégünk weboldalát.
A hagyományos felhasználási területek mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, törekszünk arra, hogy az ipari felhasználás során egészen a tervezési fázistól kezdve együtt tudjunk működni az esetlegesen felmerülő zaj- és rezgéscsökkentési problémák megelőzése érdekében, hiszen így nem „utólagos” megoldást szükséges kínálnunk ügyfeleink számára.
Alapvető törekvésünk a zaj- és rezgésvédelmi szigetelőanyagokat gyártó cégek elsődleges forgalmazói státuszának elérése. Ennek eredményeként cégünk több nagy gyártó cég termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója, mint például a Hanno Werk GmbH & Co. KG zajcsillapító és hangelnyelő anyagainak. E státusz lehetővé teszi, hogy eredményesen kiaknázzuk a közvetlen gyártói kapcsolat lehetőségét, amely a vevőknek egyedi termékelképzeléseinek megvalósítása mellett a gyártói konzultáció lehetőségét is nyújtja. Alapelvünk a rugalmas, mennyiségfüggő árképzési rendszer kialakítása, amellyel biztosan az Önök szolgálatába állunk.
Zaj- és rezgésvédelem területén felmerülő kérdéseikkel, problémáikkal, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, illetve a legkedvezőbb ár érdekében forduljanak hozzánk bizalommal! Megtalál minket a csepeli ipari negyedben található 300 m2 alapterületű bemutatóterem, szakáruház, raktár és irodakomplexumban.